Luotettavaa ja asiakaslähtöistä autohuoltoa ja -korjausta Leppävirralla

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Autokorjaamo M. Ihalainen Oy on luotettava kumppanisi, kun tarvitset autohuollon asiantuntijaa Leppävirran alueella. Saat kauttamme kaikki huolto- ja korjauspalvelut. Huollamme kaikki merkit ja mallit. Palvelemme asiakkaitamme joustavasti ja nopeasti. Tilaa meiltä määräaikaishuolto tai ole yhteydessä katsastukseen liittyen. Olemme erikoistuneet myös auton optimointeihin sekä tuulilasien ja vetokoukkujen asennuksiin. 

Anna ammattilaisen optimoida autosi – parannat autosi suorituskykyä ja turvallisuutta sekä säästät polttoainekuluissa

Moottorin optimoinnilla tarkoitetaan moottorin ohjausyksikön muokkausta. Optimointi parantaa autosi suorituskykyä huomattavasti. Kun kiihtyvyys kasvaa, myös ajomukavuus paranee. Auto tulee turvallisemmaksi mm. ohitustilanteissa. Huomattava lisäetu on polttoaineenkulutuksen vähentyminen. 


Auton optimoinnin etuja

  • Säästöä polttoaineenkulutukseen
  • Moottorin vääntöalue paranee
  • Vähemmän vaihteiden vaihtoa
  • Parempi kierrosherkkyys
  • Kiihtyvyys paranee
  • Ohitustilanteet helpottuvat
  • Ajomukavuus paranee huomattavasti


Esimerkkejä tekemistämme optimoinneista ja niiden tuloksista

  • Honda CRV dpf + teho-ohjelma vakio 140 hv / 340 nm, optimoinnin jälkeen 168 hv / 380 nm kulutus -1,5 L
  • Mercedes-Bentz 180cdi w204 vakio 120 hv / 300 nm, optimoinnin jälkeen 200 hv / 450 nm
  • BMW X5 184 hv / 390 nm, optimoinnin jälkeen 216 hv / 485 nm kulutus -2 L

Vetokoukku lisää autosi käyttömahdollisuuksia helposti ja nopeasti

Vetokoukku on kätevä ja helppo tapa lisätä oman auton käyttömahdollisuuksia. Se on nopea asentaa autoon myös jälkikäteen, ja ammattilainen tekee sen turvallisesti. Meillä on vankka kokemus tästä, ja teemme työmme huolellisesti. Asennamme koukut kaikkiin automerkkeihin edullisesti. Käytämme laadukkaita huipputuotteita, kuten Thule- ja Westfalia-merkkejä. 


Pyydä tarjous vetokoukusta!

Ammattilainen vaihtaa tuulilasin turvallisesti ja huolellisesti

Autohuoltomme on erikoistunut tuulilasien vaihtamiseen. Tuulilasi on järkevää vaihtaa, mikäli siinä on kiveniskuja tai halkeamia. Vaihto ei ole pelkästään esteettinen toimenpide, vaan lisää auton turvallisuutta ja käyttömukavuutta. Käytämme Pilkingtonin korkealaatuisia tuotteita. Pilkington on maailman suurin ajoneuvojen tuulilasivalmistaja, jonka laatuun luotamme. Asennamme Leppävirran korjaamollamme tuulilasit huolella varmistaen viimeistellyn lopputuloksen asiakkaillemme.